O nama Upoznajte nas

Mnogi su pisali o Vojvodini, voleli je i pevali onjoj, ali niko kao Mika Antić.A pisao je Mika ovako:

„Volim je od štala do neba, od blata do pšenice,

toplu od ciganskih gudala i blagdanskih očenaša,

vršidbenu i zadušničku, smeđu kao devojačke pletenice,

tu zemlju čardaša, čaša i bezemljaša,

gde su služili bdenija i ljude za glavu skraćivali,

gde su starice tepale i pragove branili golim šakama,

pa su je brali i jeli rukama, pa su crkavali i živeli,

pa su je voleli ljudi, i kleli, i psovali, i plakali –

tu Vojvodinu bogomoljačku, i bezbožničku, i ivansku,

belju od jaganjaca, crnju od paljevina,

tu Vojvodinu svetonikoljsku, velikogospojinsku,

kad se lumpovalo od Vršca do Temišvara, Sombora i Segedina…

U toj i takvoj Vojvodini se smestilo Ravno selo u opštini Vrbas, a u njemu našeImanje Dorf.Zašto Ravno selo i ovaj deo Vojvodine?Zato što je selo mesto gde se čovek još uvek nije odvojio od prirode.Jedino se još na selu obrazi rumene od svežeg vazduha, nebo sija od zvezda a miris voća, zemlje i trave na najlepši način golica naša čula. Samo na selu i u selu čovek shvati da je istinski deo prirode, da prirodi pripada. Imanje Dorfje udaljeno od Novog Sada samo 25, a od Beograda 120 kilometara. Međutim, razlika u danu provedenom u gradu i na Dorfuje nemerljiva, hiljade svetlosnih godina. Imanje je napravljeno kao reprezentativno mesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju od svakodnevnog posla i stresa kojem je savremeni čovek izložen.

Na površini od 8.100 kvadratnih metara, od toga 1.050 pod objektima, nudimo vam autentičan smeštaj u objektima koji su nastali početkom dvadesetog veka. Sačuvano vojvođansko imanje, besmrtno poput naše tradicije, otvara širom vrata uživanju i hedonizmu poštujući Panonsku ravnicu. Mi smo jedinstvena mešavina vojvođanske prirode i ukusa koju više nigde nećete sresti.

Imanje Dorf poseduje tri glavna i dva pomoćna objekta, koji su međusobno povezani sa 450 metara staza napravljenih od prirodnog kamena. U sklopu poseda je i uređen parking prostor za 25 automobila za čiju bezbednost ne treba da brinete. Naime, Dorfje zatvorenacelina. Imanje je u potpunosti ograđeno zbog vašeg mira i bezbednosti.

Objekat koji prvi ugledate kada pređete široku vojvođansku kapiju našeg Imanja Dorfje u pravom smislu reči kuća, dom. Na 320 kvadratnih metara se nalazi sve što je potrebno da bi se osećali kao da ste došli u svoje, na očevinu, na svoju dedovinu. Prostran i komforan dnevni boravak, moderno opremljena kuhinja i trpezarija, spavaća soba,dva savremena mokra čvora. Dnevni boravak i trpezarija su povezani šankom u kome se nalaze sve blagodeti dobrodošlice vama i vašim prijateljima. Objekat je u potpunosti opremljen u tradicionalnom stilu i oplemenjen etno detaljima sa početka 20 veka. Svi materijali su prirodni, autentični od punog drveta i kamena. Nameštaj pruža potpuni komfor za odmaranje i uživanje, a kuhinja je opremljena najsavremenijom tehnikom kako bi spremanje hrane bilo pravo zadovoljstvo i užitak , koji ne traži puno vremena. Trem ispred kuće, natkrivena terasa od 70 kvadratnih metara je mesto odmora i opuštanja bez obzira ne vremenske prilike i na kojoj se najbolje i najlepše oseti miris stare Vojvodine.

Na površini od 8.100 kvadratnih metara, od toga 1.050 pod objektima, nudimo vam autentičan smeštaj u objektima koji su nastali početkom dvadesetog veka. Sačuvano vojvođansko imanje, besmrtno poput naše tradicije, otvara širom vrata uživanju i hedonizmu poštujući Panonsku ravnicu. Mi smo jedinstvena mešavina vojvođanske prirode i ukusa koju više nigde nećete sresti.

Treći objekat, koji je u fazi rekonstrukcije po najstrožijim normama koje traži vojvođanska autentičnost će moći da primi 26 osoba u bliskoj budućnosti. Pružaće potpuni komfor dnevnog boravka, celodnevnog i višednevnog smeštaja i biće u skladu sa ostalim objektima, kao njihova prirodna celina.

viber_image_2020-09-07_15-00-27

Šetnja po Imanju Dorf je povratak prirodi i starim, dobrim, prošlim vremenima. NašeImanjeje zelena oaza, kakvu retko više možete sresti u vašem okruženju. Mali zoo vrt, prostrani voćnjak i vrt sa prirodnim proizvodima povrća pružaju potpuni ugođaj i zadovoljenje najprobirljivijih gostiju. U mini zoo vrtu vaša deca i vi se možete družiti i poigrati sa psima, mačkama, zečevima, jagnjadima, ježevima. Oko 200 zasada voća daruju plodove Vojvodine, samo treba pružiti ruku, ubrati ih i uživati u njihovom ukusu. Jabuka, šljiva, trešnja, višnja, lešnik, kajsija, breskva, badem, orah, prirodno uzgojeni, neprskani, čuvani od hemije i pesticida su tu, zbog vas. Da osetite ukuse detinjstva i probate proizvode koji se sve ređe nalaze na našem tržištu. Povrće koje uzgajamo na Imanju Dorf je ekološko, nije genetski modifikovano i strogo je kontrolisano. Koristimo ga u pripremanju hrane kojom vas poslužujemo. Skoro sve što se nalazi na jelovniku je proizvedeno u našem vrtu. Aronija, mrkva, salata, luk, krompir kao i više od 50 vrsta začina upotrebljavamo da bi vas ugostili i da bi vam tako približili mirise i ukuse Vojvodine, autentične, iz prošlih vremena.

Ponuda Imanja Dorf je ekskluzivna u svakom i pravom smislu reči. Radno vreme nam je sedam dana u nedelji, dvanaest meseci godišnje, bez obzira na vremenske uslove i prilike. Lako ćemo se dogovoriti o svakom terminu i brzo ćemo izaći u susret vašim željama, uz predhodnu rezervaciju i dogovor. Naši kapaciteti su vam na raspolaganju u dnevnoj i višednevnoj varijanti. Dnevni smeštaj podrazumeva period od 8 do 24 sata, a dužina boravka nije ograničena.Imanje Dorf može odjednom da primi i ugosti oko 115 osoba u zatvorenom delu, bez obzira na vremenske prilike. Otvoreni, dvorišni deo ima kapacitet do 250 ljudi. Svojom organizacijom i planom rada u potpunosti zadovoljavamo pojedinačne želje svakog gosta ravnopravno. Kod nas ćete se osećati uvek kao najekskluzivniji gost.

Specifičnost Imanja Dorf je u tome što vam pružamo mogućnost da samostalno pripremate hranu po svom izboru, bez prisustva kuvara, ukoliko imate želje i potreba za tim. Ako vam se ta opcija ne dopada naši vrsni kuvari će ispoštovati svaku vašu želju. Kuhinja je opremljena tako da je možete sa lakoćom i sami koristiti. Druga specifičnost Imanjaje lakadostupnost pića u svim objektima. Ukoliko ne želite da intimu vaše porodice, prijatelja, gostiju i vas remeti prisustvo konobara i drugog pomoćnog osoblja ponuda vam je na dohvat ruke. Vino kuće PIK Oplenac, Zaječarsko pivo, rakija Savka, vode Knjaz Miloš, Voda Voda i veliki izbor raznik sokova su raspoređeni u nekoliko frižidera u odajamaImanja Dorf, te su vam dostupni bez previše truda i kreranja. Ukoliko, ipak, želite da vas drugi poslužuje naš tim konobara će vam biti na usluzi u profesionalnom smislu. Organizaciju načina boravka u objektu je potrebno utvrditi prilikom rezervacije.

viber_image_2020-09-07_14-55-05

Osim toga što je pogodno za porodični odmor, druženje u uskom krugu intimnih prijatelja Imanje Dorfje vrlo prikladno za organizaciju velikih proslava, rođendana, svadbi, poslovnih skupova, ručaka i koktela. Kapaciteti koje imamo, njihova opremljenost i naša profesionalna organizacija nam omogućavaju da dočekamo najprobirljivije goste, sa retkim i specifičnim zahtevima.